loading
loading
Wat bieden wij aan?

Hoge kwaliteit één-op-één omzetting van 

Flash naar HTML5

, Javascript en CSS3.

Geef ons je Flash, en je krijgt HTML5 terug!

Wat is er mis met Flash?
ik weet genoegwat zijn de
kosten?
 • — Flash draait niet op iPhone en iPad.
 • — Flash animaties zijn zwaar en laden langzaam.
 • — Flash websites worden niet gevonden door Google.
 • — Flash integreert slecht met social media.
 • — Flash animaties vreten energie van je batterij.
Hoe gaat het in zijn werk?
1

Je laat ons je
Flash website zien

2

en wij maken geheel vrijblijvend
een scherp voorstel om deze om te zetten.

3
Als je akkoord bent gaan we
aan de slag met de
herbouw.
4

Je ontvangt het resultaat
voor test en acceptatie

5

We schaven het bij tot jij het
goed vindt

6

en leveren het eindresultaat op

+31 (0) 647422310
Vraag een voorstel aan
of bel ons direkt
We hebben je aanvraag ontvangen.We kijken ernaar en nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Peter Reitsma primary contact

Mijn LinkedIn Profiel

Woonachtig in Nederland, Roterdam, ben ik het centrale aanspreekpunt. Binnen het Flash2HTML team ben ik verantwoordelijk voor klantcommunicatie, de functionele specificatie en de contractuele zaken.

Als afgestudeerd fysicus ben ik al meer dan 15 jaar werkzaam als IT professional met een sterke focus op web projecten en technologieën. Na lange tijd zelf web applicaties gebouwd te hebben, werk ik nu voornamelijk als analist en functioneel ontwerper. 

Ik spreek en schrijf Nederlands, Engels, Duits en Russisch.

In de afgelopen jaren hebben mijn Oekraïense partners en ik een aantal hele leuke en succesvolle webprojecten gedaan. Dit smaakte naar meer en we hebben besloten om met deze samenwerking meer klanten te gaan bedienen.

Sergey Kutyr lead developer

My LinkedIn Profile

Based in Kiev, Ukraine, I am leading the Flash2HTML development with a team of highly skilled and motivated front-end developers.

Graduate of Kiev Polytechnic Institute with a MSc in Telecommunication, I have worked as a web-developer and team-lead for 7 years at Fresh Design Studio.

I easily find common language with people and take a lot of effort to really understand customer's problems. This, and the skills of my people, are the keys to why my team has such a strong track record in delivering working software, within time and budget.

Me and my team enjoy converting Flash to HTML5/Javascript because it can be a real technical challenge to make a good one-to-one conversion. It requires a lot of skills and allows us to work with all the latest front-end technologies.

Maxym Miroshnyk project manager

My LinkedIn Profile

Based in Kiev, Ukraine, I am the initiator and project manager of Flash2HTML.

Graduate of Kiev National Economic University with a Masters degree in Finance, I have a passion for entrepreneurship and managing and improving projects and processes.

After 4 years working in B2B sales, marketing and project management I am now active in the IT sphere, leading my own internet marketing company Polosa.

One of the most valuable lesson of my business career is that open and honest communication with employees, partners and customers are the keys to any succesful cooperation.

With the Flash2HTML team we will bring this into practice and do our utmost best to routinely match ánd exceed your expectations.

Flash

is een multimedia technologie die gebruikt wordt om websites te voorzien van animatie, video en interactiviteit. Flash werd en wordt veel gebruikt voor advertenties, spelletjes, en video sites. Het is momenteel snel minder populair aan worden omdat het niet draait op mobiele devices als iPhone en iPad en het ook niet goed geindexeerd wordt door zoekmachines.

HTML5

is een innovatieve opmaaktaal voor het structureren en presenteren van content op het World Wibe Web en één van de basis technologieën van het Internet.

De HTML5 standaard wordt nog steeds doorontwikkeld en wordt elke dag beter.

HTML5 is een opmaaktaal voor het structureren en presenteren van informatie op het World Wide Web en één van de basis technologiieën van het moderne Internet. Het is de vijfde revisie van de HTML standaard (deze stamt uit 1990 en is in 1997 als HTML4 gestandaardiseerd) en wordt op dit moment, november 2012, nog steeds doorontwikkeld. Ondersteuning van de laatste multimedia technologie is één van de doelen van HTML5, en daarbij de taal begrijpbaar en consistent te houden voor mensen en computers en apparaten (webbrowsers, parsers, etc). HTML5 is niet alleen bedoeld als opvolger van HTML4, maar ook van XHTML1 en DOM Level 2 HTML.

HTML5 is geen software die geïnstalleerd dient te worden, maar een nieuwe versie van de taal HTML. Web browsers moeten deze nieuwe versie van HTML ondersteunen om web pagina's met HTML5 functies erin goed te kunnen tonen.

Het is aan de de fabrikanten van browsers om hun software up-to-date te maken; gebruikers hoeven alleen maar de updates van de browsers toe te staan. Ze hoeven geen additionele software te installeren.

Als onmiddellijke opvolger van HTML 4.01 en XHTML 1.1, vormt HTML5 een reactie op het feit dat de HTML en XHTML die nu overal op het web te vinden is, een mengelmoes is van features uit verschil- lende specificaties, features door software als web browsers geïntroduceerd, best practices en fouten in bestaande web documenten.

HTML5 is ook een poging om een éénduidige opmaaktaal te definiëren die óf in HTML, óf in XHTML syntax geschreven kan worden. Het bevat gedetailleerde verwerkingsmodellen die meer uitwissel- bare implementaties aanmoedigen; het is een uitbreiding, verbetering en rationa- lisering van de opmaak en application programming interfaces (APIs) voor complexe web applicaties. Om dezelfde redenenen is HTML5 ook een potentiële kandidaat voor platform- overstijgende mobiele applicaties. Veel features van HTML5 zijn ontworpen om te kunnen draaien op energiezuinige apparaten als smartphones en tablets. In december 2011 voorspelde het onderzoeksbedrijf Strategy Analytics dat de verkoop van HTML5-compatible apparaten in 2013 de 1 miljard zal overstijgen.

Nu is de tijd om

Flash Animaties naar Html5 en Javascript

om te zetten. Flash2html kan

iedere Flash Website Makkelijk Omzetten in HTML5

.
FAQ
Wat leggen we vast in de overeenkomst?

Voordat we beginnen maken wij altijd een schriftelijke overeenkomst waarin een aantal zaken vastgelegd worden:

 • afbakening van de werkzaamheden
 • omschrijving van functionele wijzigingen t.o.v. de oorspronkelijke Flash functies
 • de verantwoordelijkheden voor beide partijen
 • de doorlooptijden
 • de kosten en betalingswijze
Als we toch bezig zijn, kan ik dan gelijk functionele wijzigingen doorvoeren?

Uiteraard. Laat ons weten welke wensen je hebt. We leggen deze vast in een functionele specificatie en maken waar nodig eerst een prototype.

Kan alle Flash echt één-op-één overgezet worden?

Niet alles maar het meeste wel. We zullen je van te voren precies aangeven waar 100% conversie niet haalbaar is en alternatieven aandragen.

Hoe verloopt de communicatie met jullie?

Wat je wil, we kunnen bellen, Skypen, emailen of face-to-face overleggen.

Gebruiken jullie een conversietool om de Flash om te zetten?

Nee. Er zijn wel conversie tools waarmee eenvoudige Flash animaties naar HTML5 omgezet kunnen worden maar die gebruiken wij niet om de volgende redenen:

 • de meeste van deze tools zijn behoorlijk prijzig
 • complexere functionaliteit kunnen deze tools niet aan
 • automatisch geconverteerde software is nooit optimaal wat betreft performance, geheugengebruik en omvang van de code.
 • automatisch geconverteerde software is vrijwel niet te onderhouden. Later nog eens wijzigingen daarop aanbrengen is vrijwel ondoenlijk.
Doe mij een Voorstel